Soft videochat Standard Acasa - Pachetul BASIC

149,00 lei

Pachetul este in format electronic si poate fi descarcat direct de pe standardacasa.ro in momentul confirmarii platii.

Solutia completa pentru videochat de acasa

Standard Acasa este o solutie software completa ce-ti permite sa castigi bine lucrand videochat din confortul propriei case.

Prin achizitionarea pachetului de baza primesti software-ul care iti pune la dispozitie toate programele necesare dintr-o singura instalare, asistenta si prioritate la crearea unui cont pe cel mai mare si bogat site de videochat din lume - streamate.com, pachetul de 12 lectii video simple in care iti aratam ce trebuie sa faci exact ca sa-ti castigi un venit excelent, precum si sesiuni de training pe Skype cu trainerii Standard Studio.

1.SOFTWARE:

Software-ul Standard Acasa face videochatul SIMPLU -  iti punem la dispozitie toate programele necesare pentru a incepe activitatea. De asemenea, ne asiguram ca programele sunt mereu la zi cu ultimele update-uri pentru ca tu sa te bucuri de un streaming de cea mai buna calitate!

2.CREAREA CONTULUI TAU DE MODEL in 24-48 ore!

Nu trebuie sa te obosesti cu crearea de cont si sa astepti in rand 2-4 saptamani pana cand primesti un raspuns, fie el pozitiv sau negativ, de la site. Crearea contului de model ti-o oferim BONUS la achizitionarea soft-ului. La maxim 48 de ore de cand ne trimiti documentele necesare iti garantam ca vei avea un cont de model aprobat pe care poti incepe sa lucrezi imediat.

Contul de model iti apartine in totalitate, fiind creat direct pe adresa ta de email si avand o parola la care numai tu ai acces. Intreaga suma a incasarilor generate de tine pe contul de model iti apartine in totalitate si iti va fi trimisa de catre site prin metoda de plata Paxum

3.INVETI PRIN LECTII VIDEO CE TREBUIE SA FACI:

Chiar daca nu ai niciun fel de experienta in domeniu poti face bani imediat pentru ca iti punem la dispozitie BONUS pachetul de 12 lectii video in limba romana, care iti prezinta bazele activitatii.

4.TRAINING PROGRAMAT CU UNUL DIN TRAINERII STANDARD STUDIO

Primesti o evaluare completa a activitatii tale, precum si sugestii cu privire la performanta ta online, menite sa te ajute la cresterea incasarilor. Vei fi observata pe parcusul training-ului de catre un trainer din echipa Standard Studio si vei putea sa beneficiezi de experienta noastra de peste 10 ani, chiar din confortul casei tale!