Otthon kell maradnia?
Jövedelmet szerezhet videochat-ezéssel
a Standard Otthon®szoftvercsomag segítségével

  • 110.000-700.000 Ft/hónap jövedelem, közvetlenül Amerikából fizetve
  • Otthonról dolgozhat, az önnek megfelelő program szerint
  • Jövedelmét hetente folyósítják bankszámlájára
  • Segítünk a kezdésben és folyamatosan támogatjuk
Fedezze fel, mit kínál a Standard Otthon csomag

A Standard Otthon egy szoftver- és támogatási csomag, amely segítségével könnyűszerrel folytathat videochat-ezést a saját otthonából.

Videochat-ezést folytató modellként 110,000 – 700,000 Ft/hónap jövedelemre tehet szert, amelyet közvetlenül Amerikából folyósítanak.

Olvasson tovább

Mit jelent videochat modellnek lenni?

A videochat-ezést folytató modell online, számítógépen és videokamerán keresztül tart kapcsolatot az Egyesült Államok és Nyugat-Európa különböző ügyfeleivel.
A modell online tart fenn kapcsolatot az ügyfelekkel, és 1-2 dollár / virtuális interakció perc tarifával fizetik.

A videochat-ezéssel sok pénzt kereshet, mivel több ügyféllel való kapcsolatot tarthat fenn egyidejűleg, elérve az akár
10 DOLLÁRROS FIZETÉST IS PERCENKÉNT!
Ez azt jelenti, hogy havonta elérheti az 5500 dollár jövedelmet, vagy akár többet is, a videochat-ezéssel!

Hihetetlennek tűnik?
Íme, néhány példa a Standard modellek jövedelméről:

Femeie matura 45 de ani lucreaza la Standard de 3 ani Tanara mamica 26 de ani lucreaza la Standard de 2 ani Tanara 30 de ani lucreaza la Standard de 1 ani

A videochat jelentősen jövedelmezőbb a nők számára, de vannak olyan férfiak is, akik videochat-et folytatnak. A Standard Otthon-t férfiak és nők egyaránt használhatják.

Mit jelent videochat modellnek lenni?

A videochat-ezést folytató modell online, számítógépen és videokamerán keresztül tart kapcsolatot az Egyesült Államok és Nyugat-Európa különböző ügyfeleivel.
A modell online tart fenn kapcsolatot az ügyfelekkel, és 1-2 dollár / virtuális interakció perc tarifával fizetik.

A videochat-ezéssel sok pénzt kereshet,mivel több ügyféllel való kapcsolatot tarthat fenn egyidejűleg, elérve az akár 10 DOLLÁRROS FIZETÉST IS PERCENKÉNT!
Ez azt jelenti, hogy havonta elérheti az 5500 dollár jövedelmet, vagy akár többet is, a videochat-ezéssel!

Hihetetlennek tűnik? Íme, néhány példa a Standard modellek jövedelméről:

(kattintson a mini felvételekre a jövedelem példák megtekintéséhez)

A videochat jelentősen jövedelmezőbb a nők számára, de vannak olyan férfiak is, akik videochat-et folytatnak. A Standard Otthon-t férfiak és nők egyaránt használhatják.

Miért folytasson videochat-ezést a Standard Otthon-al

A Standard Otthon szoftver mindenki számára elérhető, aki sok pénzt akar keresni otthoni videochat-ezésből. Mert ha folyamatos bevételeket szeretne, akkor egy kicsit többet kell tennie, mint bekapcsolni a webkamerát, és várni, amíg pénze befolyik a számlájára.

A Standard Otthon-al mindent megkap, amire szüksége lehet a videochat folytatásához!

Megnyitjuk számláját a világ legnagyobb videochat hálózatán, segítünk minden technikai problémában, és tanácsokkal segítünk önnek, hogy mit és hogyan kell tenni, hogy jól jövedelmező legyen ez a tevékenység. A Standard Stúdió oktatói modellek ezreivel dolgoztak a társaság 10 éves létezése során, és önnek is segítenek, hogy sikeressé váljon!

A Standard Otthon szoftvercsomag ára mindössze 10.982 Forint.

Mit kap, amikor megvásárolja a Standard Otthon csomagot


Mit kínál a Standard Otthon

(további részletekért kattintson ide)

Mindezt egyszer fizetendő. mindössze 10.982 Forint

A Standard Studio-ról

Az 1 000 000 USD beruházást követően, a 2010-ben alapított Standard Studio azóta több mint 1500 videochat modellel működött együtt.

Ennek eredményeként tökéletesítettük azt a munkamódszert, amely rekord bevételt generál a modelleknek, és a modellek korától vagy megjelenésétől függetlenül elsőrangúan működik!

Ön is részesülhet tapasztalataink előnyeiben, és irigylésre méltó jövedelmű nővé válhat!

Mit mondanak a modellek?

"Havonta több mint 955,000 forint jövedelmem van, napi 8-10 órát dolgozom. Bármely cégnél alkalmaztak volna, ugyanannyi órát kellett volna dolgoznom, és a mostani jövedelmem alig 10% -át kerestem volna. Ajánlom a Standard Otthon lehetőséget mindazoknak, akik a rosszul fizetett munkahelyek változtatásaival erejük végére értek, és akik végre pénzügyi stabilitást akarnak elérni. " - Andreea C. - 25 éves, Nagyszeben

"Egy héten belül sikerült megtéríteni a befektetett pénzem. Nem hiszem, hogy veszteségként könyvelhetném el a Standard Otthon csomag megvásárlását." - Ionut M. - 23 éves, Bukarest

"A Standard Otthon minden szükséges támogatást megad. Olyan ez, mint a stúdió-oktatók tapasztalataiban részesülni, otthon dolgozol, és ugyanakkor könnyen pénzt keresel... minden előcsomagoltan." - Simona T. - 27 éves, Bukarest

"Nem tudtam semmit a videochat-ről, de heti 33,000 forint jövedelemmel kezdtem, és fokozatosan mindent megtanultam erről a tevékenységről a video képzésből. Később az oktatók tanácsát kértem, és az ő segítségükkel most már olyan heteim is vannak, amelyek során több mint 4400 lejt (323,000 forintot) keresek, amely összeget minden pénteken megkapok." - Iuliana F. - 30 éves, Focsani

További tanúvallomásokért kattintson ide »

Mit mondanak a modellek?

"Havonta több mint 955,000 forint jövedelmem van, napi 8-10 órát dolgozom. Bármely cégnél alkalmaztak volna, ugyanannyi órát kellett volna dolgoznom, és a mostani jövedelmem alig 10% -át kerestem volna. Ajánlom a Standard Otthon lehetőséget mindazoknak, akik a rosszul fizetett munkahelyek változtatásaival erejük végére értek, és akik végre pénzügyi stabilitást akarnak elérni" - Andreea

"Egy héten belül sikerült megtéríteni a befektetett pénzem. Nem hiszem, hogy veszteségként könyvelhetném el a Standard Otthon csomag megvásárlását." - Ionut

"A Standard Otthon minden szükséges támogatást megad. Olyan ez, mint a stúdió-oktatók tapasztalataiban részesülni, otthon dolgozol, és ugyanakkor könnyen pénzt keresel... minden előcsomagoltan." - Simona

"Nem tudtam semmit a videochat-ről, de heti 33,000 forint jövedelemmel kezdtem, és fokozatosan mindent megtanultam erről a tevékenységről a video képzésből. Később az oktatók tanácsát kértem, és az ő segítségükkel most már olyan heteim is vannak, amelyek során több mint 4400 lejt (323,000 forintot) keresek, amely összeget minden pénteken megkapok." - iuliana

További tanúvallomásokért kattintson ide »

Mit kell tennie, hogy elkezdhessen dolgozni?1. Lépés

Vásárolja meg a Standard Otthon szoftvercsomagot

A csevegéssel történő pénzkeresés megkezdésének első lépése a Standard Otthon szoftver online megrendelése. A csomag ára mindössze €30 (10.982 forint).

Vásárolja meg a Standard Otthon csomagot, mindössze 10.982Forint

2. Lépés

Segítünk a modell fiók (számla) létrehozásában

Amint megkapjuk a megrendelését, a Standard Studio oktatója felveszi önnel a kapcsolatot, hogy segítsen a modell fiók (számla) létrehozásában a Streamate.com felületen. A Streamate.com hálózat a világ legnagyobb videochat hálózata, és a Streamate oldalon a modellek a legtöbb pénzt keresik.

3. Lépés

Kezdje el az online videochat-ezést saját otthonából

Amint létrehozta fiókját, otthonról videochat-ezést indíthat, akkor és annyit dolgozva, amennyi önnek megfelel! Mi meg ön mellett állunk tanácsokkal és video képzéssel, amelyek segítenek minél több pénzt keresni!

Tegye meg a következő lépést!
Vásárolja meg a Standard Otthon
szoftvercsomagot és lásson hozzá pénzt
keresni a saját otthonából!

A jelen válságos időben a videochat azon kevés munkahelyek egyike, amely biztos jövedelmet hozhat. És olyan munka, amelyet otthonról végezhet! Ne habozzon! Nincs veszítenivalója, csak nyerhet!