Soft videochat Standard Acasa - Pachetul COMPLET

499,00 lei

Pachetul este in format electronic si poate fi descarcat direct de pe standardacasa.ro in momentul confirmarii platii.

Solutia completa pentru videochat de acasa - PACHETUL COMPLET

Standard Acasa este o solutie software completa ce-ti permite sa castigi bine lucrand videochat din confortul propriei case.

Prin achizitionarea pachetului complet primesti, pe langa pachetul de baza (software-ul care iti pune la dispozitie toate programele necesare, asistenta si prioritate la creerea unui cont pe cel mai mare si bogat site de videochat din lume - streamate.com, pachetul de 12 lectii video simple in care iti aratam ce trebuie sa faci exact ca sa-ti castigi un venit excelent, dar si sesiuni de training cu trainerii Standard Studio) si pachetul de 15 lectii video avansate impreuna cu o ora de suport tehnic prin telefon.

1.SOFTWARE:

Software-ul Standard Acasa face videochatul SIMPLU -  iti punem la dispozitie toate programele necesare pentru a incepe activitatea. De asemenea, ne asiguram ca programele sunt mereu la zi cu ultimele update-uri pentru ca tu sa beneficiezi de un streaming de cea mai buna calitate.

2.CREAREA CONTULUI TAU DE MODEL in 24-48 ore!

Nu trebuie sa te obosesti cu crearea de cont si sa astepti in rand 2-4 saptamani pana cand primesti un raspuns, fie el pozitiv sau negativ, de la site. Crearea contului de model ti-o oferim BONUS la achizitionarea soft-ului. La maxim 48 de ore de cand ne trimiti documentele necesare iti garantam ca vei avea un cont de model aprobat pe care poti incepe sa lucrezi imediat.

Contul de model iti apartine in totalitate, fiind creat direct pe adresa ta de email si avand o parola la care numai tu ai acces. Intreaga suma a incasarilor generate de tine pe contul de model iti apartine in totalitate si iti va fi trimisa de catre site prin metoda de plata Paxum.

3.INVETI PRIN LECTII VIDEO CE TREBUIE SA FACI:

Chiar daca nu ai niciun fel de experienta in domeniu poti face bani imediat pentru ca iti punem la dispozitie BONUS pachetul de 12 lectii video in limba romana, care iti prezinta bazele activitatii.

4.TRAINING PROGRAMAT CU UNUL DIN TRAINERI STANDARD STUDIO

Primesti o evaluare completa a activitatii tale, precum si sugestii cu privire la performanta ta online, menite sa te ajute la cresterea incasarilor. Vei fi observata pe parcusul training-ului de catre un trainer din echipa Standard Studio si vei putea sa beneficiezi de experienta noastra de peste 10 ani, chiar din confortul casei tale!

.

IN PLUS fata de pachetul de baza, mai beneficiezi si de urmatoarele avantaje:

.

5.PACHETUL DE 15 LECTII VIDEO AVANSATE:

Dupa ce ti-ai insusit baza interactiunii online, prin intermediul acestor 15 lectii video avansate vei afla strategia corecta pentru a-ti maximiza incasarie.

6.O ORA DE SUPORT TEHNIC PRIN TELEFON

Vei putea rezolva orice problema tehnica cu ajutorul nostru. Specialistii nostri au o mare experienta in domeniu si iti pot da un raspuns cu privire la orice intrebare sau nelamurire de natura tehnica.