Soft videochat Standard Acasa - Pachetul COMPLET

499,00 lei

Pachetul este in format electronic si poate fi descarcat direct de pe standardacasa.ro in momentul confirmarii platii.

Solutia completa pentru videochat de acasa - PACHETUL COMPLET

Standard Acasa este o solutie software completa ce-ti permite sa castigi bine lucrand videochat din confortul propriei case.

Prin achizitionarea pachetului complet primesti, pe langa pachetul de baza (software-ul care iti permite conectarea la site printr-un singur buton, asistenta si prioritate la creerea unui cont pe cel mai mare si bogat site de videochat din lume - streamate.com, pachetul de 10 lectii video simple in care iti aratam ce trebuie sa faci exact ca sa-ti castigi un venit excelent) si pachetul de 17 lectii video avansate, o ora de training videochat personal 1-la-1 si o ora de suport tehnic prin telefon.

1.SOFTWARE:

Software-ul Standard Acasa face videochatul SIMPLU - te conectezi apasand doar un singur buton! In plus parametrii tehnici ai echipamentelor si conexiunii tale sunt monitorizati in permanenta pentru a-ti asigura o transmisie perfecta. O transmisie video perfecta te aduce pe primele pagini ale siteului si iti umple buzunarele de ban

2.CREAREA CONTULUI TAU DE MODEL in 24-48 ore!

Nu trebuie sa te obosesti cu crearea de cont si sa astepti in rand 2-4 saptamani pana cand primesti un raspuns, fie el pozitiv sau negativ, de la site. Crearea contului de model ti-o oferim BONUS la achizitionarea soft-ului. La maxim 48 de ore de cand ne trimiti documentele necesare iti garantam ca vei avea un cont de model aprobat pe care poti incepe sa lucrezi imediat.

Contul de model iti apartine in totalitate, fiind creat direct pe adresa ta de email si avand o parola la care numai tu ai acces. Intreaga suma a incasarilor generate de tine pe contul de model iti apartine in totalitate si iti va fi trimisa de catre site prin metoda de plata aleasa de tine.

3.INVETI PRIN LECTII VIDEO CE TREBUIE SA FACI:

Chiar daca nu ai niciun fel de experienta in domeniu poti face bani imediat pentru ca iti punem la dispozitie BONUS pachetul de 14 lectii video in limba romana, subtitrate, care iti prezinta bazele activitatii.

IN PLUS fata de pachetul de baza, mai beneficiezi si de urmatoarele avantaje:

4.PACHETUL DE 17 LECTII VIDEO AVANSATE:

Dupa ce ti-ai insusit baza interactiunii online, prin intermediul acestor 17 lectii video avansate vei afla strategia corecta pentru a-ti maximiza incasarie.

5.O ORA DE TRAINING 1 LA 1 CU UN TRAINER SPECIALIZAT

Primesti o evaluare completa a activitatii tale, precum si sugestiile cu privire la ce mai poti schimba ca sa iti cresti incasarile. Vei fi observat(a) pe parcusul intregii ore de catre un trainer din echipa StandardStudio si vei putea sa beneficiezi de experienta noastra din confortul spatiului tau personal de lucru.

6.O ORA DE SUPORT TEHNIC PRIN TELEFON

Vei putea rezolva orice problema tehnica cu ajutorul nostru. Specialistii nostri au o mare experienta in domeniu si iti pot da un raspuns cu privire la orice intrebare sau nelamurire de natura tehnica.