Cum incep sa lucrez prin Standard Acasa?

Sa faci bani cu Standard Acasa e simplu ca 1-2-3!

1 Alegi pachetul software Standard Acasa care ti se potriveste
2 Iti cream contul de model
3 Descarci software-ul Standard Acasa si poti incepe sa lucrezi!

1 Pasul 1
In primul rand trebuie sa alegi Pachetul Standard Acasa care ti se potriveste. Dupa ce lansezi comanda, vei primi un email cu instructiunile pe care trebuie sa urmezi in continuare.

2 Pasul 2
Pentru a incepe sa lucrezi, pe langa software-ul Standard Acasa este necesar sa iti cream un cont de model care va fi aprobat pe site-ul www.streamate.com. Iti cream si ne ocupam de aprobarea prioritara a acestuia, in maxim 48 de ore de la crearea lui.

Pentru crearea contului va trebui fie sa te loghezi pe www.standardacasa.ro si sa incarci documentele necesare (sau sa le creezi cu ajutorul camerei web), fie sa trimiti documentele prin email la adresa support@standardacasa.ro

Documentele necesare sunt:

A. Copie dupa actul de identitate (CI, BI, pasaport, buletin)

B. Poza cu actul de identitate langa fata (Atentie: informatia de pe actul de identitate trebuie sa fie citibila.)

C. Poza de profil pe site in format landscape

D. Dovada adresei (extras de cont, factura de utilitati, factura de internet, telefon, televiziune)

Contul de model este creat pe numele tau si pe datele tale personale si iti apartine in totalitate.
Toate platile incasarilor generate pe acest cont le vei primi saptamanal, in mod direct, pe numele tau si prin metoda de plata pe care o alegi.

Compania noastra, Standard Studio SRL prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator date personale sub notificarea cu nr. 25535, transmisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Datele cu caracter personal colectate nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care Standard Studio SRL trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

3Pasul 3
Imediat dupa aprobarea contului de model, adica dupa maxim 24 ore de la crearea acestuia de catre echipa noastra, te vom anunta ca poti incepe sa lucrezi.
Vei putea descarca software-ul Standard Acasa din contul tau de pe www.standardacasa.ro si tot acolo vei putea urmari lectiile video care te invata cum sa iti setezi contul de model, precum si metoda de plata preferata pentru incasarile saptamanale.

Poti incepe sa lucrezi si sa faci bani imediat!