Cum si cand imi primesc banii

Plata prin cec sau card de debit Paxum

Contul de model iti apartine in totalitate si la fel si toate incasarile pe care le generezi pe el. Saptamana de lucru este dupa model american, adica incepe duminica si se termina sambata. In fiecare zi de vineri, ulterioara terminarii unei saptamani de lucru, adica la numai 6 zile de la terminarea fiecarei saptamani, ti se trimit banii in mod direct prin metoda de plata aleasa de tine.

Datorita parteneriatului nostru cu Streamate, doar prin serviciile Standard Acasa si Standard Studio iti primesti banii saptamanal, restul modelelor de pe site ii primesc pe perioade de 2 saptamani, cu intaziere de 3 saptamanani de cand au fost generati primii bani.

De la prima logare in contul de model iti poti vedea in timp real toate incasarile generate pe contul tau si poti opta pentru una dintre cele doua metode de plata oferite de catre www.streamate.com

  • Paxum: direct din contul de model iti poti crea un cont Paxum. Aceasta metoda de plata functioneaza exact ca orice card de debit bancar. La crearea contului Paxum ti se va emite un card Mastercard direct pe numele tau pe care il vei primi prin posta la adresa indicata de tine. Poti plati cu cardul direct in magazine sau poti scoate banii de la bancomat. In contul Paxum iti vei putea vedea tranzactiile online. Contul, precum si incasarile de pe site sunt in USD. Banii trimisi de site in fiecare zi de vineri ajung in contul tau in aceeasi zi. Suma minima pentru emiterea unui transfer Paxum este de 100$.
  • Cec: o fila cec va fi emisa direct pe numele tau si trimisa prin posta normala la adresa indicata de tine. Suma minima pentru emiterea cec-ului este de 20$. Nu recomandam aceasta metoda de plata, doarece comisioanele sunt foarte mari, dar si pentru ca in Romania este foarte complicat sa scoti banii de pe CEC, acesta nefiind acceptat de nicio banca. Metoda CEC poate fi folosita ca ultima optiune la inchiderea contului de model, in cazul in care contul Paxum nu a fost creat, iar modelul are o suma minima de $20 de incasat.

In situatia in care nu ai atins suma minima pentru emiterea platii, suma va fi adaugata la totalul saptamanii urmatoare, pana cand atingi suma minima si plata iti este emisa.

Cum incep sa lucrez prin Standard Acasa?