Ce este Standard Acasa?

Solutia completa pentru videochat de acasa

Standard Acasa este o solutie software completa ce-ti permite sa castigi bine lucrand videochat din confortul propriei case.

Standard Acasa

Prin achizitionarea pachetului de baza primesti software-ul care iti permite conectarea la site printr-un singur buton, asistenta si prioritate la creerea unui cont pe cel mai mare si bogat site de videochat din lume - streamate.com, precum si un pachet de lectii video simple in care iti aratam ce trebuie sa faci exact ca sa-ti castigi un venit excelent!

Software-ul Standard Acasa face videochatul SIMPLU - te conectezi apasand doar un singur buton! In plus parametrii tehnici ai echipamentelor si conexiunii tale sunt monitorizati in permanenta pentru a-ti asigura o transmisie perfecta. O transmisie video perfecta te aduce pe primele pagini ale siteului si iti umple buzunarele de bani!

Streamate Nu trebuie sa te obosesti cu crearea de cont si sa astepti in rand 2-4 saptamani pana cand primesti un raspuns, fie el pozitiv sau negativ, de la site. Crearea contului de model ti-o oferim BONUS la achizitionarea soft-ului. La maxim 48 de ore de cand ne trimiti documentele necesare iti garantam ca vei avea un cont de model aprobat pe care poti incepe sa lucrezi imediat.
Contul de model iti apartine in totalitate, fiind creat direct pe adresa ta de email si avand o parola la care numai tu ai acces. Intreaga suma a incasarilor generate de tine pe contul de model iti apartine in totalitate si iti va fi trimisa de catre site, saptamanal, prin metoda de plata aleasa de tine.

Chiar daca nu ai niciun fel de experienta in domeniu poti face bani imediat pentru ca iti punem la dispozitie training pe Skype cu un trainer Standard Studio si BONUS pachetul de lectii video in limba romana, subtitrate, care iti prezinta bazele activitatii.

Cine poate folosi Standard Acasa?
Despre noi