Ce este Standard Acasa?

Solutia completa pentru videochat de acasa

Standard Acasa este o solutie software completa ce-ti permite sa castigi bine lucrand videochat din confortul propriei case.

Standard Acasa

Prin achizitionarea pachetului de baza primesti software-ul care iti instaleaza toate programale necesare, asistenta si prioritate la crearea unui cont pe cel mai mare si bogat site de videochat din lume - streamate.com, un pachet de lectii video simple, precum si sesiuni de training remote cu trainerii Standard Studio, prin intermediul carora iti vom arata tot ce trebuie sa faci ca sa-ti castigi un venit excelent!

Soft-ul Standard Acasa iti va instala toate programele necesare activitatii de videochat apasand doar un singur buton! Ne asiguram ca programele sunt mereu la zi cu ultimele update-uri pentru ca tu sa poti avea siguranta unui streaming de calitate. Toate update-urile vor fi anuntate pe e-mail impreuna cu link-ul de download pentru noua varianta a soft-ului, prin intermediul caruia iti vor fi instalate ultimele actualizari.

Streamate Cu Standard Acasa vei scapa de grijile cauzate de crearea contului si de lunga asteptare (care uneori poate dura chiar si pana la 4 saptamani) pentru primirea unui raspuns de la site, fie el pozitiv sau negativ. Crearea contului de model ti-o oferim BONUS la achizitionarea soft-ului, iar la maxim 48 de ore de cand ne trimiti documentele necesare crearii contului, iti garantam ca vei avea un cont de model aprobat pe care vei putea incepe sa lucrezi imediat!
Contul de model iti apartine in totalitate, fiind creat direct pe adresa ta de email si avand o parola la care numai tu ai acces. Intreaga suma a incasarilor generate de tine pe contul de model iti apartine in totalitate si iti va fi trimisa de catre site, saptamanal, direct in contul tau PAXUM.

Nu-ti face griji daca nu ai deloc experienta in domeniu. Iti punem la dispozitie sesiuni GRATUITE de training pe Skype cu trainerii Standard Studio, dar si pachetul de lectii video in limba romana care iti prezinta bazele activitatii de videochat!

Cine poate folosi Standard Acasa?
Despre noi